Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT KANGOO EXPRESS 1.5dCi PACÁr: 3.596.400 Ft -
CITROEN C2Ár: 840.000 Ft -
OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER 2.Ár: 4.747.000 Ft -
FORD TRANSIT COURIER 1.5TDCi TÁr: 3.416.400 Ft -
BMW 530D TOURING AUTOMATAÁr: 1.100.000 Ft -
TOYOTA AURIS ACTIVE MY17 TREND+Ár: 6.847.000 Ft -
TOYOTA COROLLAÁr: 1.190.000 Ft -
FORD KUGA 2.0 TDCi ST-LINE MÁr: 6.997.000 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUAN 2.0 TDI 1.TULAJDÁr: 8.797.000 Ft -
OPEL ZAFIRA TOURER 1.4 T SELECÁr: 4.747.000 Ft -
RENAULT FLUENCE 1.5 dCi BUSINESSÁr: 3.547.000 Ft -
SKODA SUPERB 2.0TDI L&K DSGÁr: 7.997.000 Ft